Olivera Bijelić - osvježenje na našoj muzičkoj sceni

Predstavljamo vam mladu pjevačicu Oliveru Bijelić iz Mojkovca koja je pravo osvježenje na našoj muzičkoj sceni. Olivera se od ranog djetinjstva posvetila muzici i iza sebe ima zavidan broj nastupa. Posebno se zahvalna svojoj profesorici Jeleni Vidaković, koja je 8 godina radila na njenom glasu i zahvaljujući njoj nastupala na mnogobrojnim manifestacijama.

Na manifestaciji „Glas grada“ u Mojkovcu osvojila prvo mjesto nakon čega je vrlo brzo objavila svoj prvi singl.

Korak dalje je uslijedio, kada je za produkcijsku kuću B2 studio objavila album, koju vodi domaći underground reper Nenad Tomović Stato. Ime albuma nosi naziv Sjena, a album ima elemente r'n'b, soula, džeza i popa.

Sve svoje tekstove piše sama, i crpi inspiraciju iz sebe i ličnog života.
Uskoro objavljuje i drugi album, a u januaru treba da izađe poseban album "Sjeverno" pa pored Nenada Tomovića tu su Marko Janjušević-Janjo, Aleksandar Đurović-Coa, Miloš Maslovarić - Prefix, Milisav Rosić i Adela Suljević.


* Prenošenje i dijeljenje sadržaja sa portala Art Montenegro na druge medije (portale, sajtove, štampana izdanja...) dozvoljeno je samo uz odobrenje uredništva. Po odobrenju sadržaj je moguće dijeliti samo u cjelini, bez modifikovanja teksta uz napomenu da je sadržaj preuzet sa portala Art Montenegro i uz direktan link ka tekstu.

 

Podijeli ovaj članak
Pročitajte još