Sea Dance od 26. do 29. avgusta

Sea Dance festival će biti održan od 26. do 29. avgusta, sa internacionalnim i regionalnim lineupom koji ga čini najjačim festivalom na Jadranskoj obali ovog ljeta", saopštili su iz organizacije.
Na ovogodišnjem Sea Dance festivalu nastupiće Boris Brejcha, Maceo Plex, Tale Of Us, Meduza, Satori, Topic, Senidah, Bajaga i Instruktori, Vojko V, Who See, Sajsi MC, Tijana T i mnogi drugi. 


Svi oni su dio programa glavne bine Visa DANCE PARADISE powered by Budva Tourism Organisation of Budva Municipality, koja je smještena na pješčanoj plaži na svega metar od mora. Interesovanje koje vlada za dolazak u Crnu Goru i posjetu Sea Dance-u, već sada premašuje sva očekivanja, uz prodaju ulaznica u više od 35 zemalja svijeta. Aktuelne cijene jednodnevnih i četvorodnevnih festivalskih ulaznica važe do petka, 20. avgusta, nakon čega će biti veće. Zahvaljujući zajedničkoj akciji kompanije Visa i Sea Dance festivala, svim kupcima koji ovog vikenda pri online kupovini koriste Visa karticu, nove cijene će biti umanjene za 10 odsto. Sve ulaznice se mogu kupiti na zvaničnom sajtu prodajne mreže Gigs Tix.

* Prenošenje i dijeljenje sadržaja sa portala Art Montenegro na druge medije (portale, sajtove, štampana izdanja...) dozvoljeno je samo uz odobrenje uredništva. Po odobrenju sadržaj je moguće dijeliti samo u cjelini, bez modifikovanja teksta uz napomenu da je sadržaj preuzet sa portala Art Montenegro i uz direktan link ka tekstu.

 

Podijeli ovaj članak
Pročitajte još