Galerija humanosti

„Ne poklanja onaj ko ima puno, već onaj ko je navikao“  - stara narodna izreka

 

Galerija humanosti je jedinstven projekat na teritoriji Crne Gore pa i šire.

 

Bilo da poklanjate ili kupujete u Galeriji humanosti činite dobro djelo.

 

 

Kako funkcioniše Galerija humanosti?

 

Svi umjetnici, pojedinci i ljudi dobre volje mogu da daruju neko umjetničko djelo, rukotvorinu, muzički instrument, antikvitet i sl. kojem ćemo zajedno odrediti cijenu a promocijom na našem sajtu i društvenim mrežama prodatu donaciju usmjeriti u prave ruke.

 

Ukoliko Vam neki muzički instrument kupi prašinu i ne koristite ga godinama budite humani i poklonite ga onom kome je zaista potreban.  

Nažalost puno je djece u našoj zemlji čiji roditelji nemaju mogućnosi da kupe muzički instrument i tako podstaknu svoje dijete na ono što voli. Puno je škola i ustanova koje kubure sa nedostatkom muzičkih instrumenata pa su primorani da upišu ograničen broj djece. Zato svaki muzički instrument (Violina, Harmonika, Gitara, Klavir, Truba, Flauta i dr) je dobro došao, pa i ako je u lošem stanju, mi ćemo se potruditi da ga popravimo i proslijedimo onom koji će Vam biti zahvalan za cijeli život. 

 

 

Da dijete ima talenat i da nema muzički instrument su jedini kriterijumi za dodjelu donacije!

 

Ako u podrumu ili ostavama imate slike, skulpturu, rukotvorinu, antikvitet i slično koje ste zapostavili Galerija humanosti je tu, da prodajom na našem sajtu zajednički učinimo nekoga srećnim!

 

Umjetnici u Crnoj Gori pa i šire su poznati kao veliki humanisti pa evo poziva i za njih da nekim svojim djelom obraduju one kojima je pomoć potrebna.

 

Izuzetno su važni i kupci fundusa Galerije humanosti  jer novac kojim ste kupili umjetninu direktno ide u fond za prikupljanje pomoći.

 

Prodajom vaših donacija ili kupovinom nekog djela iz Galerije humanosti prikupljeni novac ili muzički instrument bio bi namijenjen, ISKLJUČIVO za pomoć mladih talenata u obrazovanju  ili za pomoć obrazovnim ustanovama kojima je to potrebno!

 

Svaki poklon Galeriji humanosti biće istaknut na našem sajtu sa imenom i prezimenom donatora. Takođe svaki dobitnik, pojedinac ili ustanova koju budemo pomogli biće istaknut na sajtu kao i visina donacije!

 

Novčani fond koji se bude prikupljao biće svakog trenutka na uvid svima na našem sajtu 24h!

 

 

Budimo humani!