Usluge i marketing

           Usluge

 

Naš tim će Vam nesebično i besplatno pomoći da se upoznate sa djelima domaćih umjetnika i predložiti vam idejno rješenje za opremanje vašeg doma ili poslovnog prostora.  

 

Prateći trendove u umjetnosti možemo da vam damo predloge kako da uramite sliku, kako da je postavite u prostoru, kakav postament da uradite za vašu skulpturu i dr.

 

Galerije danas pružaju jedan ustaljeni način funkcioniranja koji se nije mijenjao desetine godina unazad,  i u velikom broju tih galerija umjetnici postaju neprimjetni,  zato se trudimo da budemo i drugačiji i bolji. Vršimo usluge organizacije izložbi, promocija i kulturnih događaja sa sljedećim sadržajem:  izrada postera i kataloga, fotografisanje, dekoracija, ketering, reklamiranje na našem sajtu, facebook stranici i instagramu...

 

 * Usluge fotografisanja i izdrade fotografija svih dimenzija.

 

 * Izrada foto-magneta sa vašom fotografijom ili reklamom vašeg biznisa.

 

 * Izrada brošura, kataloga, monografija, postera, vizit karti, kalendara, spomenara, photo-book, reklamnog materijala, flajera...

 

 * Izrada suvenir magneta sa najljepšim predjelima Crne Gore.

 

 * Štampa na platnu, kanvasu, sa fotografijom po vašoj želji.

 

 

           Marketing

 

 * Ako ste umjetnik predstavljanje Vaše biografije i galerije slika na našem sajtu može pomoći reklamiranju i boljem rejtingu vaših djela.

 

 * Reklama banerom omogućava posjetiocima sajta da klikom na reklamu direktno pristupe na vašu web stranu – sajt.

 

 * Ukoliko želite da promovišete neki kulturni događaj, izložbu, ili bilo koju aktivnost iz svijeta umjetnosti,  nudimo Vam uslugu objave u vidu teksta sa fotografijama  i             prezentaciju kako na našem sajtu tako i na našoj izuzetno praćenoj Facebook stranici i Instagram profilu.

 

 * Naša misija je stvaranje prostora za promociju mladih umjetnika, amatera, kao  i afirmisanih umjetnika i njihovih dijela.

 

 

Naš cilj je da umjetnost bude dostupna svima!